Bravenet.com Malaysia Blog Sites Listing Blogarama - The Blog Directory
Google
WWW MUNDANE

January 07, 2008

AAAAAAAA...mampos gua kene tag sekali dua nih!!!!

..dok nganga depan mesin nih..disbelief hehe

I'm tagged by Mr John whom was tagged earlier by IceCool...Ya Rabbi...migraine dah nih..and then tagged by Ummi ..adoidoidoidoi...apa punyer soalan niii

ok..ok..like this...i do John's first and then Ummi's later2 aaa...sabor sabor Ummi, yours are mega mega mega loooongggg.. like writing in the oldskool scrapbook!

Hafta pending my last weekend getaway story..

Here goes amigos..

Bilakah saat-saat anda merasa boring dan bosan?

Saya teramat boring tatkala takder org nak main scrabble online ngan saya dan saya amatlah bosan bila saya kena basuh pinggan, basuh baju, lipat baju etc etc

Bagaimanakah anda menghilangkan perasaan boring dan bosan tersebut?

Apa lagi main scrabble sengsorang atau main pool

Pernah anda merasa hendak memukul seseorang?

Pukul..tak kot..takut masuk penjara ( sapa nak jaga anak anak kuuu ) tapi selalu lah jugak rasa nak 'belasah' orang

Jika ya, bagaimanakah caranya anda hendak memukul orang tersebut?

Jawapan tadi..takk kott..tapi kalu perompak datang...pukul je pakai mind power mcm dalam citer Heroes..ahaks

Pernahkah anda mengamuk dan membaling barang-barang di sekeliling anda?

Jap Jap..pikir...pernah kot dlm keadaan separuh sedar kih kih kih

Pernahkah anda mencintai seseorang? (termasuk sesame jantina dan berlainan jantina)

Pernah laaaa

Siapakah orang yang malang itu?
Eh mana ada malang..chait...!

Berapa ramai orang yang pernah anda cintai?
dua eh tiga eh empat..eh tak ingat lak hihihi

Pernahkah hati anda dilukai?
Terluka tak pernah...bengang pernah

Apakah cara anda untuk mengubati luka di hati itu?
Bila bengang carik aa boyfren lain..ish ish

Antara tortoise, eagle, tiger, elephant, kuda, yang mana satu pilihan anda?
alamakkkk macam mana nak jawab niiiiiiiiiii... Seperti didalam facebook..ignore..kah kah

Berapa ramai orang yang pernah menyukai anda? (termasuk sesame jantina dan berlainan jantina)
Yang berlainan jantina adalah 2-3 orang yang sesama jantina pon ada gak 2-3 orang hehe

Pernahkah anda meniduri orang lain selain daripada isteri/suami anda sekarang? (juga selain daripada mak bapak, atuk nenek, pakcik makcik, adik-beradik, anak-beranak dan sedara-mare) – anda boleh tinggalkan soalan ini sekiranya anda rasa pernah berbuat demikian dan berasa segan untuk menjawabnya hehehe…
Ish..berdosa besar tu beb

Anda hidup untuk makan atau makan untuk hidup?
Soalan cepumas..Apakah tujuan kita hidup? adakah sekadar untuk makan? Soalan ini amat cetek visinyer hehe

Apakah falsampah hidup anda?
Jagalah kebersihan diri anda

Adakah anda berasa menyampah dengan tag ini?
HORRRRRRRRENDOUS!!!!!!!!

Jadi apakah yang akan anda lakukan sekarang?
Dengan hati yang amat berat terpaksa mengetag

Anne
Zie
Eylla
NiN
Ummi
teeheeheee
selamat menjawab

PEACE

5 Comments:

Blogger Ziana said...

huhuhu
time kasih laa kak..
tag saye..
adoi...
bile nk buat nih..

sy still utang 2 tag ngan bebudak lain..
hehehehhe

Mon Jan 07, 08:34:00 pm GMT+8  
Blogger neomesuff said...

same same hehe..buat le biler biler..buat la sekaligus tiga hehe

Mon Jan 07, 08:36:00 pm GMT+8  
Blogger Ummi said...

waduh2... kene tag lg! hutang tag pn lom langsai lg nih

Tue Jan 08, 09:24:00 am GMT+8  
Blogger N|i|N said...

La hau la wala...brutalnye soklan...

Wed Jan 09, 06:27:00 pm GMT+8  
Blogger neomesuff said...

ummi: langsai langsai..i utang u nih..pasni buat
NiN: tuu dia kelua ayat hehe

Wed Jan 09, 07:01:00 pm GMT+8  

Post a Comment Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home